Jag drömmer om sömn

Morgonblogg har guld i mund. Eller? jag hade hellre sovit. Hm, natten gick väl eh sådär. Först hade jag väldigt svårt att somna - kanske för att grannen borrade i väggen kl 22.00 en fredagkväll. Men efter det så. Morpan vaknade vid 02.45 och levde rövare. Vid fyra fick han välling och efter det tog det faktiskt baaara en liten halvtimme innan han somnade om. Sen var han uppe 07:00 igen. Det är INTE ok. Har man stojjat hela natten är det meningen att man ska sova till åtta åtminstone. Suck. Jag tycker väldigt synd om mig själv.

Nä, nu gör den tomma magen sig påmind. Dax för frulle.


Mera...

Läste just mitt förra inlägg.. märkte att den genomläsningen borde ha skett INNAN jag publicerade det. Helt uppenbarligen är jag jävligt trött. Vilket alldeles alldeles snart ska åtgärdas. I säng före 21:00!

Jag mötte Lassie idag. Eller Mia Skäringer på frölunda torg. Det ni.

Emma & Kenka - Kom förtusan. Vore världens skoj ju.

Kram igen.

Äsch, jag bjussar på en bild till:


image92

Mina bästa bästa.

M&M

image91

I helgen är det Morpan&Mami-helg igen. Ärligt så kändes det inte helt roligt när Alex åkte igår. Vi har alla varit lite sjukliga både här och där och som bekant är ju inte min son världens bästa sovare så.. det var väl lite motigt. Men nu har vi klarat av en natt och en dag och nu är det bompa på TV vilket innebär att snart är det välling och godnatt - både för stora och små.

Har införskaffat omega3-tillskott till gossen. Ska tydligen lindra oroligheter hos små barn på natten. Håller tummarna hårt för att det ska funka litegrann iaf.

Annars har  Morpan lärt sig att säga "ha den" när han vill ha något. Gulligt i början men det kan blir rätt irri rätt fort:)
Han ska också "komma!" upp, ha "kex" och "jos" mest hela tiden. Han är smart han. Min son. Och jag är stolta stolta morsan.

Hade tänkte införskaffa en pulka idag men som tur var läste jag väderleksrapporten innan och allt ska återgå till det normala. Regn! Så där sparade vi 150spänn.

Är det någon som är sugen på häng i helgen som hör av er!

Kram!


Glad påsk!

image89


image90

Jag ger er dans!

Klicka här!

Surprise! Morris ska få ett syskon!

Idag är det andra gången på några månader som någon frågar om jag ska "ha en liten till". Oh my god. Alltså jag vet att jag inte är den spädaste tjejen på jorden eller pinnsmal eller normalt smal. Lite frodig kanske. Men att fråga om jag ska ha barn?? är inte det lite over the top så att säga? Eller? Det blev i alla fall en VÄHÄHÄLDIGT nyttig middag i bästa GI-anda. Motion borde ju funka också.. men då måste man resa sig ur soffan har jag hört. Ja ja jag får fortsätta vara låtsasgravid - något gott kan ju komma ur det med. En sittplats på spårvagnen kanske.

Ge mig kärlek!



Pic's for you



Soffan är skön efter förskolelek.



Som Morris själv säger när han vilar på kuddarna: "gos-gos"



Snyggaste 70-talslinnet fyndat på myrorna för några tior



Gladaste morsan i stan



Idag var vi ute och lekte från 8.30 till 10.30. Det var sol och vårhärligt i luften.



Världens bästa rutschkana!

Vi har haft en superhärlig helg jag och morris. (Pappan jobbade hårt i malmö). Gårdagen spenderades hos familjen P, A och A. De bor på landet utanför Borås. Vi tittade på får, hästar och katter. Vi åt gott och pratade gott och lekte gott. Men lantluften tar musten ur en så det blev ingen schlagerfinal för mig. Stupade i säng samtidigt som Morris.

Idag hängde vi mycket ute på gården. Många grannar med barn i samma ålder så det är gott. Och så bor ju världens bästa Hanna här, som på min beställning kom ut med kaffe i termos. Mysigt.

Nä, imorrn ska jag presentera b-uppsatsen för familjebehandlarna som vi har intervjuat. Lite nervigt för jag ska göra det själv och vet inte riktigt vad jag ska säga. Ja, alltså med andra ord är det så att jag måste läsa igenom den lite och sen soooova.

Kram!


Magiskt mysiga Morris

onsdagkväll
har städat sovrum, lite badrum, diskat och tvättat. Gott. Nu kan jag och skorpan trivas fint när alex åker till malmö imorrn.

Morris. Vi hade en fantastisk gung-stund efter dagis. På skolan bredvid har dom stora gungor som han absolut skulle pröva: "gunga! gunga! gunga!". Klart han fick. Och han kunde hålla i sig alldeles själv. Duktig. Det bästa var när han pekade på gungan bredvid och sa till mig: "gunga!". Så satt vi där jämte varann på varsin gunga och gungade loss i det göteborska regnet. Det var nära magiskt. Han var så glad och jag med.

Med detta får ni sova gott!

Kram till alla.


21:27

För att man ska kunna lägga upp bilder behövs batteri i kameran. Annars stannar bilderna där liksom. Så ni får glatt (eller surt) vänta.

Älskade Toyyan låter konstigt. Förhoppningsvis pallar den ändå en tur till fantastiska Borås (som för övrigt dödade löven i play off.. sånt gillas ju!). Jag och Morpan ska hälsa på finaste finaste klasskompis från förr. Så, det är alltså bäst för Toyyan att den håller ihop.

Nu väntar jag bara på att farsgubben ska ringa (jupp, jag ringer farsan när bilen krånglar) men den där galna hockeyn måste sluta först. Sen ska jag natti natti. Jag är trött som en död guldfisk - hela tiden. Suck.


Skämmes!

Pluggtid i morse som spenderades på KTB (ett biblo). Problemet är där att jag ofta får svåra koncentrationssvårigheter och sysselsätter mig gärna med annat som t ex att skicka sms eller kolla i min kalender för tusende gången. Idag hade jag med mig datorn och tänkte okynnessurfa en stund då göteborgs uni äntligen har satsat på trådlöst nätverk. Dock stötte jag på problem och hur jag än prövade gick det inte att logga in.. blev lite småsur och gick ut för att fråga en som jobbade där. Tji fick jag när hon lite argt besvarade mitt klagomål med att man faktiskt inte får ha datorn med i stora lässalen och att det var därför jag inte kunde surfa. Då gjorde jag det enda rätta och tjallade på de andra i lässalen som satt med datorerna framme.

Annars är jag faktiskt förvånansvärt trött. Jag som för en gångs skull har sovit rätt mycket flera dagar i rad.

Jag vill bo i stockholm - så om någon har en liten (typ 3-4:a) lägenhet med 3 meter i tak och trägolv på typ söder till övers tar jag den gladeligen.


Listo-slisto

Mucho bra saker i mitt liv:

- helgen som var. Den spenderades utan barn i stockholm och gävle. Tack alla som gjorde den fantastisk!

- Min härliga härliga unge som nu kan säga en massa ord till som t ex banan, Christine, mera och usch. Nya ord varje   dag. Det är typ det roligaste i världen.

- Tell me you love me. SE SERIEN (tror den börjar på svt om inte alltför länge)!

- ALEXANDER! och han är bara min min min eller ja, alltså inte min egendom på ett sådant objektifierande sätt men ja, ni fattar. Min liksom.

- Solen.

- Kaffe.

- Snus.

- Rött vin (som jag lärt mig gilla i helgen) götta.

(de tre sista är även uuuutmääärkta magkatarrsbotare. Jajjemensan!)

Oh well. Jag gillar ju en hel drös andra personer och saker också... De/ni kommer kanske med på någon lista i framtiden. Håll till godo med det.

Imorrn SKA jag lägga upp nya pic's på gossen. Kanske en film med hans dance moves också.

KRAM!

RSS 2.0