11:50

http://tjuvlyssnat.se/

Kul. Kul.

19:59

Så. Nu har jag bokat biljetter till Kirko. Det var ju på tiden. Hade jag väntat lite längre hade jag ju fått gå hela vägen. (lite tungt.) Hoppas man hinner byta flyg på en timme och tio minuter. Men det är jag rätt säker på. Det är ju samma terminal och så. Shit, när det gäller flyg och sånt så vill jag ju allra helst vara ute ett dygn i förväg men det är ju inte riktigt friskt..

Jag har ont i magen. Alltså i magsäcksmagen. Antagligen är det min fantastiska magkatarr som kickat in. Förutom det är magen helt fabolus. Det sparkas och buffas som tusan. Det är nog en av världens bästa känsla. Snart borde Alex kunna känna det oxå. Det vore ju bättre än bäst.

Okej, något som verkar intressera de flesta, är namn som är på tapeten. Tjejnamn: Kimi, Niamh, Siri, Ester Killnamn: Morris, Pedro, (fast vi tror mest på att det blir en tjej så vi har nog snöat in på de namnen...) Ja, äsch, vi vet inte. Hon/han kanske kommer att se ut som nåt helt annat.

Hade tänkt att se på champions league finalen idag men Alex är och ser den med killarna i laget och det kändes inte lika kul att se den själv så det blir nog zappning mellan matchen och TOP MODEL och lika bra är väl det.

10:16

Igår fick vi se världens bästa lilla knort röra på sig och visa upp alla sina armar och ben och fin ryggrad sa barnmorskan att han/hon hade oxå. Jag var även längre gången än vad de trodde från början. Hela fem dagar äldre var knorten. Så den sjunde oktober är det nya datumet.

Idag ska jag simma, det ni!



10:56

Godmorgon!


Nu strax blir det panta bort alla flaskor och så, köpa en större kruka, plantera om blommorna i vardagsrummet.. Sen blir det kanske glass men Jonna. Ska bli kul att se hennes stora mage..

Bebisstatusen för mig nu är att hon/han rör sig jättemkt. Det är asmysigt att känna det. Tråkigt att alex inte kan känna det ut. Men det kommer väl oxå snart. På måndag är det iaf vårat stora riktiga ultraljud. Spännande som tusan. Kommer inte ihåg sist jag längtade till en måndag.

Nå, nu iväg.

23:53

I dag har jag.. hhmm.. först varit på föreläsning. Skittråkig. Jättelite folk där även. Sen skulle några spela volleyboll, de tyckte att jag skulle följa med och sitta på en filt och titta.. (för jag kunde ju skada mig annars.. haha..) jag struntade i det. Åt lunch med Alex och Elinor på Egg&Milk. Supergod bagel! Super amerikanskt. Sedan träffade jag Josefin och Yamilo i trädgårdsföreningen. Där åt vi glass med hjortonsylt och drack kaffe.. och pratade om barn och graviditet såklart.. :) Sen strosade vi lite på Åhlens. De har mycket fint där men måste personalen sakna servicekänsla helt och hållet? Är det ett villkor för att bli anställd?

Sen hem. Lagade mat, diskade, gick ut med återvinningen, torkade ur kylen, städade balkongen, tvättade... osv. Nu är jag HELT slut. Skulle se en film men det gick ju jättedåligt. Kunde knappt hålla upp ögonen. Det är ju himla vuxet att gå och lägga sig lika tidigt på helgen som på vardagarna.. men det är väl det jag är nu.. ?!

Gonatt!


23:30

Samarin är min bästa vän.

Imorrn är det bara en tvåtimmars. Frågan är om det är en värd föreläsning. LS är en aningens flummig och det är sällan man går därifrån med ny kunskap i väskan. Det är iofs sista gången med hela klassen för den här terminen.. så, det blir att gå ändå. Man kan ju alltid tjôta lite.

sova nu. Trött som få.


12:35

I morse fick jag veta att Atalante sökt extra tillstånd för baren ikväll vilket innebär att jag inte kan stänga kl 22.30 som tanken var utan kl 01:00.. vilket innebär att jag kommer därifrån typ halv två. Vi får ju korsa fingrarna och hoppas på att jag hinner med nattvagnen!
Suck och stön. Kändes lite jobbigt.. har skola imorrn och sen efter det ska jag jobba ytterligare 5-6timmar. Men men, jag är ju ledig HELA helgen och nästa vecka har vi inga föreläsningar utan bara två grupparbetesträffar. SKÖNT!

Funderar på att gå ner en tur till källaren och leta efter mina prima-ballerinaskor jag köpte för en pinsamt låg summa pengar i Mexico. Kanske ska jag läsa lite kurslitt. oxå. Måste erkänna att jag inte är helt överdrivet peppad just nu.

nå nä, nu ska jag gå ner till den läskiga källaren. over'n'out.

23:02

Jag antar att det har med bebben att göra men mina känslor åker upp och ner. Ena stunden är livet helt perfekt och tio sekunder senare känner jag bara för att gråta. Alltför ofta känns det som att människor medvetet går emot mig bara för att vara taskiga.. men logiskt sett vet jag ju att det bara är ett tankespöke. (eller?) En slutsats man kan dra av hela graviditetsgrejen så här långt är att jag har blivit snäppet mer självupptagen än vad jag var innan.. Går det? tänker ni nu kanske.. men uppenbarligen!

Imorrn är det fika med gamla klasskompisar. Ska bli kul-kul. Var väldans längesedan. Sedan barjobb på Atalante. Innan sommarjobbsfrågan var löst tackade jag ja till att jobba en del nu, fastän jag helst ville vara lite ledig nu när barnvaktsjobbet just har tagit slut.. Men men.. lite extracash skadar ju aldrig. Jag är faktiskt hemskt bra på att göra av med pengar.


15:51

Jag har fått jobb! ICA supermarket (RIMI) i Kiruna. V26-31. Vem är bäst??


20:52

Shit, vad dålig jag är på att skriva.

Kanske håller jag på att få lite ordning på sommaren och livet. Jag har lite krokar ute angående sommarjobb i Kiruna och ikväll fick jag lite nummer till äldreomsorgen här i Angered. Vi har även fått en massa nummer till fastighetsägare i Högsbo. Mitt kära hjärta ska ringa och vara den stjärna han är och fixa en fantastisk lägenhet till oss. Tjoohoo!

Annars så kan jag ju rapportera att det rör på sig i magen. Det är helt fantastiskt. Jag skulle nog kunna sitta i flera timmar och bara vänta på att känna av sparkarna. Det går inte att förklara.. men det är rätt magiskt.

Tjockisjag (så känner jag mig idag. Inte alls sådär gulligt gravid som alla andra går runt och är..) ska ta och koka en kopp te tror jag. Kanske äta en macka oxå. Med gott samvete.

Kram på er som läser.


RSS 2.0