19:59

Så. Nu har jag bokat biljetter till Kirko. Det var ju på tiden. Hade jag väntat lite längre hade jag ju fått gå hela vägen. (lite tungt.) Hoppas man hinner byta flyg på en timme och tio minuter. Men det är jag rätt säker på. Det är ju samma terminal och så. Shit, när det gäller flyg och sånt så vill jag ju allra helst vara ute ett dygn i förväg men det är ju inte riktigt friskt..

Jag har ont i magen. Alltså i magsäcksmagen. Antagligen är det min fantastiska magkatarr som kickat in. Förutom det är magen helt fabolus. Det sparkas och buffas som tusan. Det är nog en av världens bästa känsla. Snart borde Alex kunna känna det oxå. Det vore ju bättre än bäst.

Okej, något som verkar intressera de flesta, är namn som är på tapeten. Tjejnamn: Kimi, Niamh, Siri, Ester Killnamn: Morris, Pedro, (fast vi tror mest på att det blir en tjej så vi har nog snöat in på de namnen...) Ja, äsch, vi vet inte. Hon/han kanske kommer att se ut som nåt helt annat.

Hade tänkt att se på champions league finalen idag men Alex är och ser den med killarna i laget och det kändes inte lika kul att se den själv så det blir nog zappning mellan matchen och TOP MODEL och lika bra är väl det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0