Love is in the air



Okej, nu blev det ju här lite av en besvikelse. Vi tog ju typ inga bilder så ni får hålla till godo med dessa två.

En snabb resumé av the loooove weekend:

- Först hängde vi runt lite på stan i jakt på julklappar. Det projektet la vi snabbt ner då vi, rätt utmattade redan här, hade lite svårt att tänka klart kring vad folk ens kan tänkas vilja ha. Vi drack en god macchiato istället och..
- åkte till hotellet. Där höll vi på att dö av trötthet och började spåna i storslagna idéer som innefattade TV, sköna hotellsängar och en massa godis. Men vi ryckte upp oss och..
- drog till en fantastisk restaurang som heter Byns bistro. Väl där fick vi toppservice av S kompis P och till middag avnjöts en vällagad och smarrig risotto med massa god svamp. Vi unnade oss även flådig efterrätt som vi knappt fick ned. RISOTTOKOMA! Sen fick vi skynda lite för att hinna till...
- Atalante och musikfestivalen Preview. Vi såg Embassy, the dora steins och skull defect. Här dracks det mucho öl och hängdes runt i gott sällskap. Äntiligen kände jag mig lite pigg! framåt halv två...
- åkte vill till en svartklubb!!! Så oväntad men gullig på nåt sätt. Som dom trötta (som ni förstår vid det här laget är det nog ordet som skulle beskriva mitt liv allra bäst så det är svårt att undvika...) småbarnsföräldrar vi är åkte vi till hotellet och slocknade bums.
- Hotellfrukost. Hysterisk. En studie i frosseri men vi lyckades tänka bort alla andra lite och ta del av denna gigantiska buffé själva. Gôttigt.

That's it. Nästa gång ska vi boka hotell i en vecka och enbart SOVA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0