00:14

Jag har för närvarande en helt galen växtvärk i benen! 23 år gammal. Nåt är fel. Dessutom har jag urinvägs och jag känner även hur en förkylning är på väg att ta mig i besittning. Livet är allt bra härligt.

Jag skrev nyss en liten lista på saker som var bra men det lät alldeles för banalt så jag skiter i det.

Jag tänker att om man skulle anställa arbetslösa människor inom den offentliga sektorn så skulle ju alla vinna på det. Man slipper betala ut a-kassa, man får in skatt och folk handlar mer + att vården, skolan och omsorg förbättras. Vore inte det nånting? Är jag naiv nu igen?

Det är helt sjukt hur svagare grupper behandlas här i Sverige, av myndigheter. Som äldre och flyktingar. Det är hemskt och jag tycker att det är pinsamt. Det som är mest pinsamt är att jag sitter här och klagar men jag gör ju inget för att förändra. Att jag blir socionom förändrar inte det minsta, jag måste ju ändå följa de lagar som finns och använda mig av de få medel som delas ut.

Hursomhelst så följer jag min budget bra tycker jag. Bättre än förväntat. Kan till och med köpa en världssnygg jacka imorrn. Det ni.

Gonatt från splittrad tjej på 23jordsnurr (runt solen då såklart.. )

Kommentarer
Postat av: Pappa

Livet är inte rättvist(återigen en av mina floskler)Hoppas att du mår bra trots alla krämporna.ps fick lillebror Victor tag på dig,vet du förresten att han är 176cm lång nu,undrar vem han brås på,DS

2006-02-01 @ 23:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0