13:06

Idag är det nya friska tag!

Fick sova i gästrumssängen själv i tre timmar i morse. Fantastiskt! Alex är den bästa man kan ha barn med.
Julvört (varför finns det bara EN månad om året???) till frukost och sen igång med tvätt, gått med återvinningen och panta flaskor. Tro det eller ej men 90 spänn fick jag ihop.. och då dricks det ju väääldigt sällan öl här nuförtiden. Så med andra ord kan vi konstatera att vi högkonsumerar läsk, även fast pappa har lärt mig bättre. Fanta fick jag ju dille på i slutet av graviditeten så jag skyller på det. Ehm..

Fick Robins gamla mobil med posten.. den var fin och så men luckan bak satt väldans löst och kameran var väl kanske inte vad jag hoppats på.. så med alex ekonomiska hjälp och tekniska kunskaper kom vi fram till att det var en sån här mobil jag behövde, Samsung E370 rose red. Så nu är den på väg i ett litet paket till mig.  Glad är jag. Den som sa att man inte kan köpa lycka har aldrig prövat..

Idag ska storhandlas oxå.. eller så mkt man kan handla utan bil. Men en del iaf. Gossen har snart slut blöjor och vi har ingen ost. Då är det illa.

Tack för allt ni skriver. Blir lika glad varje gång jag får läsa vad ni pysslar med och era varma hälsningar. Jag pussar Morris som en galning från er alla!!!

Kommentarer
Postat av: mam.

Jag vill också ha en rosa telefon. Vill ha, vill ha. Jag har rensat bokhyllan ,tänk om man kunde sälja böckerna för samma pris som man har varit så dum och köpt dom för. Då hade man haft pengar till 10 telefoner minst, om man hade velat ha det.

2006-12-09 @ 13:32:30
Postat av: Emo

Absolut! knasigt att man köper så mkt böcker när man kan låna dem på biblo.. men det ä rnog för imagen skull.. man vill verka intellektuell.. :)

2006-12-09 @ 19:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0