18:09

Nu har jag varit hemma i en vecka. Jag är stressad, rastlös, håglös, peppad, glad, ledsen och säkert tio motsägelsefulla saker till. Vi kom igång med packandet igår. Helt sjukt hur mycket saker man kan äga och ändå anse sig sakna det ena och det andra. De har lyckats. Jag blir glad av att köpa saker. 

På lördag gäller det iaf. Har gått igenom hela flytten i detalj i huvudet säkert 50 gånger. Vill att det ska flyta på så bra som möjligt. Eftersom jag mest får gå runt och vara stor om magen så tänker jag att jag åtminstone ska bidra med den bästa flyttplanen av alla flyttplaner. Det ska finnas förfriskningar i nya lägenheten så att våra vänner håller ångan uppe och inte börjar hata oss för alla tunga lådor vi har. Och självklart ska det bjudas på mat och mer förfriskningar efteråt. Helst vill jag ge alla inblandade en massa pengar eftersom de är så snälla. Men jag har ju inte en massa pengar. Hoppas min kärlek och tacksamhet räcker till.

Knort verkar må bra. Sparkar och håller igång. Förresten har vi (jag och knort)  kommit fram till att 40 veckor är tillräckligt lång tid i magen så det känns ju bra att jag inte behöver gå över en massa som många andra föstföderskor.. :)

Nu borde jag ju göra något som kan kategoriseras för nyttigt och som för vardagslivet framåt, t ex diska eller packa en låda eller hänga tvätt.. mycket att välja mellan.

kram så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0